Brand Kållered

Det var vid klockan 0540 på måndagsmorgonen som l. Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd.


Pin Page

Hem Sverige Brand i Kållered E6 avstängd Sydsvenskan.

. Brand i Kållered E6 avstängd Sydsvenskan. Förbi admin August 8 2022. August 8 2022 0 kommentar.

Över 15 enheter från räddningstjänsten har larmats ut. E6 har öppnat för trafik Uppdaterad 0950 Publicerad I går 0804 Bild 1 av 2 En kraftig brand utbröt i en industrilokal i. E6an mellan Kålleredsmotet och Torrekullamotet är helt avstängd på grund av den omfattande branden.

Branden har orsakat enorma skador och stora störningar. 2 days agoEn storbrand bröt ut i Husvagnshuset i Kållered under måndagsmorgonen. Branden är fullt utvecklad och räddningstjänsten är på plats med flera enheter och har stängt.

Det brinner kraftigt i en industrilokal i Kållered i Mölndals kommun. Det brann på måndagen kraftigt i en husvagnsbutik nära E6 i Kållered söder om Göteborg. Branden i Kållered är släckt - det meddelar Räddningstjänsten under tisdagsförmiddagenPolisen inväntar klartecken för att inleda sin tekniska undersökning.

Facebook Twitter Pinterest Whatsapp. 2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg. Hem Sverige Brand i industrilokal i Kållered E6 avstängd.

Brand i Kållered E6 stängdes av. Brinnande husvagnar i en butik nära vägen ledde till att trafiken på E6 i Kållered stoppades. Vi jobbar för fullt men vi har ingen prognos för när det kan vara släckt säger Stefan Loryd presstalesperson på räddningstjänsten Storgöteborg.

2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. 2 days agoBranden i husvagnslager i Kållered. Trafiken på motorvägen var helt eller delvis avstängd under en stor del av dagen.

I nuläget finns det ingen prognos om hur länge vägen kommer vara avstängd säger Stefan Loryd larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg. Kållered is a locality and a township situated in Mölndal Municipality Västra Götaland County Sweden with 7456 inhabitants in 2010. 2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten.

Cookies för att fungera så bra som möjligt för dig. Kraftig rök väller ut från byggnaden. August 8 2022 0 kommentar.

Sydsvenskan grundad 1848 av Bernhard Cronholm teckningen. 18 enheter från räddningstjänsten är på plats. Förbi admin August 8 2022.

En brand bröt ut i Kållered under måndagsmorgonen. Branden ledde till en början till totalstopp i trafiken men nu har vägen öppnats upp i. Geographically Kållered is mainly a dell surrounded by ridges and mountainous terrain with partially dense forestry particularly towards the south.

2 days agoDet brinner i en industrilokal i Kållered Göteborg. Nyheter I över ett dygn har räddningstjänsten varit på plats vid Husvagnshusets lokaler i Kållered. The locality is a built up area despite the number of.

Facebook Twitter Pinterest Whatsapp. 2 days agoUnder morgonen utbröt en brand i en industrilokal i Kållered rapporterar Göteborgs-Posten. I nuläget finns det ingen.

2 days agoE6 är avstängd i båda körriktningar på grund av en brand i en industrilokal i Kållered Mölndal i Göteborg rapporterar Göteborgs-Posten. 1 17 Fullt utvecklad brand i Kållered stor insats.


Flaggstangsslinga Led Flaggstang Ljusslinga Julbelysning

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel